Horoskop


GODISNJI HOROSKOP

2015.god

astrolog Adrijana Alizadeh Chorsi

OVAN

Jako dobra godina za Ovnove na skoro svim poljima ,bez obzira u kakvom ste trenutnom položaju.Poslovni uspjeh će vam biti nadohvat ruke ,a na vama je samo da iskoristite pruženu priliku .Pred vama je vrlo aktivna godina sa dosta pozitivne energije u kojoj ćete se osjećati izuzetno dobro.Dobit ćete priliku da ostvarite svoje snove i ciljeve.Ukoliko niste bili u potpunosti zadovoljni poslovnim ili finansijskim statusom ova godina donosi promjene .Tokom cijele godine će vam se pružati šanse za napredovanje, bilo poslovno ili finansijsko, pronalazak zadovoljavajućeg posla, prelazak na bolje radno mjesto .I što se tiče emotivnog života zvijezde su na vašoj strani tokom ove godine ,ukoliko ste u braku ili imate dugogodišnjeg partnera harmonični odnosi će prevladavati tokom cijele godine, ako ste sami velike su šanse da vam u život uđe zanimljiva osoba .Do avgusta mjeseca je moguće ostvarenje trudnoće ,ako radite na tome.zdravlje mnogo bolje za razliku od predhodne godine.

BIK

Godina pred vama je dobra za promjene na poslovnom polju , moguće da će se neke stvari malo sporije odvijati ,ali će svakako biti sa pozitivnim efektima . Možda ćete početi razmišljati o promjeni  firme za koju radite ili promjeni samog posla, šta god da je u pitanju pružat će vam se povoljne prilike I na vama je da ih nna vrijeme prepoznate I iskoristite na najbolji način. Budite uporni u ostvarenju svojih ciljeva I trud će vam se svakako višestruko isplatiti . Uspjet ćete ubijediti druge u svoje poslovne vizije I ideje pa samim tim počinje jedno plodonosno razdoblje u vašem životu,druga polovina godine dat će vam nagradu za sav uloženi dotadašnji trud. I na emotivnom polju možete očekivati pozitivna dešavanja, ako ste u dugoj vezi velika je vjerovatnoća da ćete donijeti odluku o zajedničkom životu ili ulasku u brak.Godina pred vama donosi učvršćivanje partnerskih odnosa .Ako ste sami u više navrata tokom godine imat ćete šansu za ostvarenje emotivnog odnosa.Na polju zdravlja prva polovina godine malo promjenjiva no situacija se stabilizuje tokom druge polovine.

BLIZANCI

Pred vama je dosta turbulentna godina prepuna promjena. Odnosi s kolegama će se značajno poboljšati, a ako razmišljate o promjeni radnog mjesta, nastavite u tom smjeru. Položaj planeta omogućit će Blizancima da jasnije definišu  svoje ciljeve no svi pripadnici ovog znaka moraju biti svjesni da nebi trebali skretati ili odustajati od već zacrtanih ciljeva .Tražite li posao tokom proljetnih mjeseci se pojavljuju šanse da nađete baš ono što će vam u potpunosti odgovarati .Na emotivnom polju početkom godine možete osjećati neki vid hlađenja u odnosima bilo sa partnerom bilo sa bliskim ljudima .Ljeto donosi mnogo bolju situaciju što se emotivnih odnosa tiče , ako ste usamljeni postoje šanse da upoznate zanimljivu osobu . Kraj godine je dosta pozitivan za sve pripadnike ovog znaka no postoje šanse za manje finansijske gubitke.Zdravlje dosta dobro tokom cijele godine, izbjegavajte stress.

RAK

Godina pred vama je dosta povoljna za poslovna napredovanja .Ako želite promijeniti posao,pronalazak nekog boolje plaćenog posla ili posla sa boljim uslovima rada možćete očekivati početkom proljeća I početkom jeseni .Na polju finansija godina pred vama je dosta povoljna posebno prva polovina godine negdje do avgusta mjeseca .Od jeseni postoje velike šanse da obnovite svoj vozni park I kupite neko novo prevozno sredstvo . Od jeseni finansijske mogućnosti nisu toliko dobre kao na početku godine no neće biti većih problema. Izbjegavajte pozajmljivati novac.Na emotivnom polju početak godine donosi zanimljiva dešavanja osobama koje su još uvijek bez partnera , velike su šanse da uupoznate osobu sa kojom možete ostvariti stabilnu emotivnu vezu.Ako ste u dugoj vezi velike su šanse da donesete odluku o zajedničkom životu ,godina pred vama donosi I šanse za proširenje porodice .Očekujte svakako značajan pomak na emotivnom polju.Na polju zdravlja poradite na imunitetu.

LAV

Svim pripadnicima  ovog znaka ova godina donosi mnoštvo dobrih I zanimljivih prilika na svim životnim poljima .Jupiter u vašem znaku vam daje itekakav vjetar u leđa I donosi sretne okolnosti.Godina pred vama je dobra   za donošenje važnih odluka vezanih za emotivni  život ili posao. Zvijezde će podržati sve vaše odluke čak I onda kada one budu pogrešne. U drugoj polovini godine mogući su sukobi i nesuglasice sa poslovnim kolegama stoga vodite računa tokom prve polovine godine kao se ponašate u odnosima sa saradnicima jer bi vam se neke stvari mogle kasnije obiti o glavu .Po pianju finansija naredna godina je izuzetno uspješna I povoljna moći ćete značajno popraviti svoj budžet.Na emotivnom polju skladni odnosi sa partnerom ,mada ćete povremeno morati biti staloženi I strpljivi ,ako ste slobodni velike su šanse da ostvarite stabilnu emotivnu vezu.Zdravlje je većinu godine dobro.

DJEVICA

Prva polovina godine na poslovnom polju bez većih turbulencija ,sa lakoćom ćete završavati sve poslovne obaveze no nemojte očekivati nikakve značajne pomake ili dostignuća.Uglavnom sve će ići ustaljenim redom .Druga polovina godine kada Jupiter ušeta u vaš znak vi  ćete osjetiti velike promjene u području osobnog i finansijskog života.Javit će se  nove poslovne prilike i izazovi te će odnosi sa saradnicima značajno popraviti .Na emotivnom polju zanimljiva situacija tokom cijele naredne godine .  Pratit će vas velika želja za promjenom, ali morate paziti i biti sigurani da se krećete pravim putem.Na emotivnom polju mnoge veze će biti na iskušenjima, mnoge će se raspasti .Nesporazuma će biti na pretek, a vi bi trebali birati rijeći.Kraj godine donosi blago popravljanje odnosa.Mnoge slobodne Djevice će imati priliku da naprave značajne promjene u svom emotivnom životu.Na polju zdravlja oscilacije tokom cijele godine.

VAGA

Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Loša finansijska odluka može  izazvati nemir na poslu. Ne paničite. Koristite svoju sposobnost da sporo i stabilno rješavate probleme. Da biste se vratili na pravi put, biće potrebno da preuredite neke stvar. Uprkos teškom početku, stres oko finansijskih odluka će vas motivisati da se potrudite i da napokon počnete da napredujete u svim oblastima života.Pojedine osobe izvan radnog okruženja bit će usmjerene protiv vas što znači da ćete tokom prve polovine godine morati biti oprezni.Druga polovina godine bit će povoljnija te ćete upravo u tom razdoblju poslovno napredovati. Ako ste slobodni na emotivnom polju godina donosi šanse za nove početke te ostvarenje emotivne veze koja će vam vratiti samouvjerenost i pomoći će vam osloboditi vašu senzualnost ,a Vage koje su u vezi ili braku očekuje harmonična godina na emotivnom polju .

ŠKORPION

Svaka promjena koja se bude dešavala, tokom ove godine,obogatit će vas na neki način,iz svake situacije ćete izaći jači I mudriji.Velike su šanse da promjenite posao ili poslovnog partnera .Možda vam takva situacija na samom startu neće biti po volji no kasnije ćete shvatiti da je tako najbolje za vas same .Odmah nakon toga pojavljuju se nove prilike koje će ustvari I obilježiti godinu pred vama . Loša reputacija, tračevi, nepotrebno izlaganje i slične stvari postaju stvar prošlosti. Zarada će nadmašiti i vaša očekivanja, a možda i uloženi trud. Dobivat ćete više nego do sada za isti posao. Vaše financije će se jako popraviti.Posvetit ćete mnogo vremena rješavanju poslovnih problema i morat ćete naučiti nositi se s povećanom odgovornošću, slijedite svoje ciljeve . Na emotivnom polju dosta dobra godinaa pred vama ,bit će potrebno samo da se uzdržite od raznoraznih iskušenja koje će vam se servirati tokom godine naravno ako već imate kraj sebe emotivnog partnera.Slobodni već na samom početku godine imaju šansu da ostvare vezu.

STRIJELAC

Tokom ove godine imat ćete koristi od druženja s utjecajnim ljudima. Imat ćete puno novih ideja, ali prije njihove realizacije dobro promislite i napraviti plan.U poslovnom smislu dosta dobra godina je pred vama.Dosta novena,novih kontakata,ideja I poslova.Sve će odisati optimizmom I vi sami ćete zračiti nekom posebnom energijom .Godina je dosta ppovoljna I na polju finansija, godina je dobra I za nagradne igre ,a zvijezde vam obećavaju lako zarađeni novac . Strijelci će ove godine biti jako angažirani na poslu te su na pomolu nove kooperacije i poslovne saradnje.Iako će na emocionalnom planu sve štimati, trebate izbjegavati ishitrene i ljuborne reakcije kako ne bi ugrozili mišljenje koje partner ima o vama. Svi oni koji još uvijek nemaju partnera  moraju biti izbirljiviji u odabiru partnera zbog  nepovoljnog utjecaja Saturna. Kako god svi pripadnici ovog znaka će tokom ove godine imati priliku da svoj emotivni život podignu na viši nivo.

JARAC

Vaš profesionalni status je dosta stabilan tokom naredne godine .Ali pozitivna stvar je da će mnogi vaši problemi  nestati u treptaju oka. Ako ste nezaposleni  dobit ćete šansu za  bolju poziciju nego što ste  očekivali. Svi važni planovi vezani uz novac će uspjeti. Vodite računa prilikom potpisivanja bilo kakvih dokumenata .Vaša usredotočenost i napor uložen u obavljanju poslovnih aktivnosti urodit će plodom krajem godine. Na polju finansija prva polovina godine I nije nešto značajna imat ćete standardne prihode ali I rashode I vjerovatno nećete biti u potpunosti zadovoljni situacijom , ali druga polovina godine značajno popravlja vaše finansijsko stanje I vama vraća osmjeh na lice.Na emotivnom polju stabilna situacija tokom cijele godine, manje nesuglasice koje se budu javljale uspješno ćete rješavati, slobodnimJarčevima druga polovina godine donosi novu ljubav. Nemojte se bojati pokazati svoje osjećaje, nemojte se bojati pričati o ljubavi.

VODOLIJA

Godina pred vama će donijeti velike pritiske na svim životnim poljima .Morat ćete iskazati veliku samodisciplinu i samouvjerenost, a nadolazeće nove prilike, sagledati sa više strana. Čekat će Vas ogromni obim posla te ćete trebati uložiti maksimalni trud i napor kako biste razriješili poslovne obaveze. . Na emotivnom polju tokom ove godine ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smisaona. Venera će vas podstaći da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti sa partnerom.Nesuglasice će se pojavljivati s vremena na vrijeme ali ćete ih uspješno prevazilaziti.Ponekada poslušajte savjet vama bliskih osoba .Ako ste slobodni bit će potrebno da budete malo opušteniji u komunikaciki sa potencijalnim budućim partnerima .Na polju zdravlja bit će potrebno prvenstveno da poradite na unutrašnjoj harmoniji izbjegavajte stresne situacije .

RIBE

Mnogi vaši problemi će biti riješeni tokom godine koja je pred vama , brige će nestati, a vi ćete iznaći način kako da poboljšate stanje u svom životu na bilo kojem polju. Nemojte biti nesigurni u sebe.Imat ćete šanse za poslovno napredovanje , vaši poslovni saradnici će vam pružati nesebičnu podršku I uz njihovu pomoć ćete uspjeti riješiti mnoge pšoslovne zadatke .Finansije će dolaziti kontinuirano tokom cijele godine no potrebno je da vodite računa o troškovima ,moguće I da će stari dugovi odvlačiti novac od vas. Tokom druge polovine godine bićete potpuno zadovoljni  na emotivnom polju  jer će vaš brak, ili veza dobiti konačno pozitivan ishod. Bićete zaista potpuno ispunjeni, budući da će to biti ono o čemu ste sanjali.Za slobodne Ribe ova je godina jako povoljna za pronalazak  partnera o kakvom ste već dugo vremena maštali .Na polju zdravlja ugrožena su stopala I problem sa slabom cirkulacijom, krećite se više.

TAROT Javite se sa povjerenjem!Tarot Karte, analize, Hoproskopi, Astrologija, Numerologija. odgovor dobijate na broj sa kojeg ste uputili pitanje . Ukucajte GAMA VID vaše podatkete pitanje i proslijedite SMS na broj države u kojoj se nalazite.. Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 | Holandija 4004 | Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551 | Danska 1963 | Norveska 2098 |Crna Gora 14941 | Makedonija 141991 |

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)