Astrolog Adrijana


Savršena kombinacija astrologije i tarota

Astrologija proučava utjecaj planetarnih energija na čovjeka, te se putem astrologije može saznati sve što koga zanima, nečije osobine, fizičke i psihičke. Također se može vidjeti budućnost, materijalno stanje, potomstvo, posao, škola, ljubav…Danas je mnogo onih koji se bave predviđanjem budućnosti, gledanjem u sve i svašta, od gledanja u grah do gledanja u riblje kosti. Živimo u vrijeme kada nam je bitan svaki savjet i upustvo. Većina ljudi koji posjećuju vidovnjake i gatare, sigurno se nalaze u problemima. Odlaskom kod vidovnjaka, takve osobe vape za iskrenim savjetom ili tačno iščitanom porukom koja dolazi iz tarota ili natalne karte. Astrolozi su tu posebna priča. Zato vam predstavljamo Adrijanu A. Chorsi, astrologinju i tarot majstora.  – Već dvadeset godina se bavim astrologijom i mislim da još uvijek ne znam sve. Gledajte, astrologija se uvijek i iznova uči i nikada nije dosta – počinje svoju priču ova vrhunska astrologinja.Malo je poznato da je od 1994. do 1998. godine boravla u Turskoj na astrološkom usavršavanju, a da već 15 godina radi sa tarot kartama. U slučaju kombiniranja astrologije i tarota, nepogrješiva je.- Astrologija proučava utjecaj planetarnih energija na čovjeka i sav život na zemlji.

Putem astrologije možete saznati sve što vas zanima, sve nečije osobine, kako fizičke tako i psihičke. Također se može vidjeti budućnost, materijalno stanje, potomstvo, posao, škola, ljubav, baš sve. Naprimjer, dosta mojih klijenata traži datum kada da stupe u brak ili kada je najbolje da započnu nova ulaganja, novi posao. Astrologija pruža mogućnost savjetovanja, daje smjernice kako poboljšati odnos sa partnerom, bez obzira da li se radilo o emotivnom ili poslovnom partneru. Jako malo alternativaca koristi kombinaciju astro/tarot, a kod mene se to pokazalo jako uspješno i klijenti su vrlo zadovoljni. Smatram da ova kombinacija nepogrješivo kaže da li ste pod uticajem karme ili negativne energije i kako da se to sredi.Malo je poznato da radite i sa kristalima?- Da tačno, u pomoć kristala, koji su također moje područje rada, mogu ublažiti karmičke dugove i osloboditi od negativnosti.

Također, jedna od sfera moga interesovanja jeste i feng shui. Nevjerovatno je koliko se ljudima promijeni život kada odrade feng shui u svom životnom prostoru. Prije nekih godinu dana, naprimjer, jedan moj prijatelj me je pozvao: Radi šta znaš! Na meni je neka negativna energija i sve mi je stalo. Naravno, ja sam se nasmijala i otvorila tarot i horar. Bila sam sigurna da nema ništa od toga što kaže, ali zastoj se direktno pokazivao kroz njegov životni prostor. Pozvala sam ga i tražila nacrt stana, te da mi odredi gdje mu koja strana svijeta dođe. Odradila sam feng shui i nakon pet dana napredak se počeo osjećati. Stoga, pažljivo s uređenjem životnog prostora!  Astrologija je disciplina koja vam može dati odgovore na sva vaša pitanja i pomoći da život usmjerite u pravom smjeru. Izrada natalnih karti. Uporednog horoskopa. Predviđanje budućnosti putem astrologije i tarot karti.

 Tel. + 387 66 743 338  | + 387 66 822 461

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)