JUPITER U ZNAKU VAGE

JUPITER U ZNAKU VAGE
Nema komentara, 09/09/2016, Postavio , Kategorija Astrologija

JUPITER U ZNAKU VAGE POSLIJE 12 GODINA

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja, 9. septembra, poslije 12 godina ulazi u Vagu, znak partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. Ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umjetnošću, glumom, muzikom, slikarstvom, pravom ili politikom, do 10. oktobra iduće godine, očekuje vas napredovanje u karijeri, profesionalna ali i materijalna satisfakcija.

Jupiterov tranzit omogućava rast i širenje svijesti u područjima života u zavisnosti od značenja kuća i planeta koji su uključeni.

Naše samopouzdanje i razina sreće se povećava u tim područjima života, i mi se osjećamo motivirani za poboljšanje ili dobitak u ovim područjima života.

Ovo je vrijeme u našem životu kada se osjećamo malo više slobodni i sigurni.

Problemi nastaju u slučaju pretjerivanja, ako ignorišemo stvarnost i ne razmišljamo o posljedicama. Tokom Jupiterovog  tranzita kroz znak Vage, bilo bi mudro da  povežete svoje ciljeve u saradnje, jer najbolje šanse za rast će doći kao rezultat partnerstva.

Ovo će biti najplodniji način  za ostvarivanje ciljeva. Jupiter u Vagi donosi dorađenu, profinjenost i diplomaciju u našem procesu donošenja odluka.

Donosi takođe sretno rješavanje svih vrsta odnosa sa drugima. Sam znak Vage predstavlja pravdu, partnerstvo, udruživanje, podršku, tako da će akcenat biti na tim stvarima.

CIJELI TEKST POSLUŠAJTE OVDJE

Astrolog Adrijana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *