Šta nam donosi pomračenje sunca u četvrtak 01.09 u Djevici

Šta nam donosi pomračenje sunca u četvrtak 01.09 u Djevici
Nema komentara, 29/08/2016, Postavio , Kategorija Astrologija

Pomračenje sunca u četvrtak u Djevici

Prstenasta pomračina Sunca u četvrtak 01.septembra dešava se na 9 stepenu Djevice, sa Sjevernim čvorom na 12 stepenu Djevice donosi snažniju I intenzivniju pomračinu.

Pored toga na 28 stepenu Djevice se dešava konjukcija Jupitera I retrogradnog Merkura.
Pomračenje pravi I težak promjenjivi T-kvadrat- kvadrat sa Saturnom koji se nalazi na 10 stepeni Strijelca i Marsom na 14 stepeni Strijelca te opoziciju sa retrogradnim Neptunom koji se nalazi na 10 stepeni Riba .

Sve osobe koje imaju neku bitnu planetu ili uglove između 7 i 12 stepeni Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba mogu značajnije osjetiti uticaj pomračenja. Djevice su naravno najviše pogođene.Pomračenje Sunca predstavlja kraj jednog ciklusa i početak novog. Stare navike, ponašanja i uvjerenja mogu biti stavljena na preispitivanje, a vi ćete vjerovatno tražiti nove i inventivne načine za napredovanje.

Ovo je idealno vrijeme za novi početak, ali ne očekujte odmah realizaciju kada su pomračenja u pitanju za to ipak treba malo vremena. Ovo pomračenje je aktivno sve do naredne pomračine Sunca koja se dešava u februaru 2017.god.

Pomračenje Mjeseca koje će se desiti dvije nedjelje nakon pomračine Sunca(16.09.)će dodati svoj uticaj na već postojeću pomračinu.

Promjenjivi T kvadrat donosi nemir koji će se osjećati svuda oko nas,možemo očekivati I velike promjene, a svakako je  2016 god. godina promjena.

poslušajte kakav uticaj na vas će da ima pomračenje sunca u djevici

Astrolog Adrijana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *