Kineski horoskop za decembar 2015. godine

Kineski horoskop za decembar 2015. godine
Nema komentara, 09/12/2015, Postavio , Kategorija Astrologija

Mjesec Pacova počeo je ove godine tek 7. decembra, a vodeni aspekt ovog znaka učiniće da vam mnogo toga teče glatko i lako…15104-kineski-horoskop-580x0

 

U decembru 2015. godine Zečevi mogu da počnu da sabiraju svoje uspjehe, ali valja napraviti dobru razliku između ponosa pred drugima i pretjerano visoko “podignutog nosa”.

Za Zmajeve, također, nema usporavanja, sve je moguće i sve je dostižno.

Rođeni u znaku Zmije treba da ovog mjeseca izbjegavaju prepirke, ali ne i da se potpuno zatvore: ima mnogo ljudi koji cjene direktan i otvoren nastup.

 

Koza

Osmjehnite se. Budite šarmantni i direktni. Decembrom vlada komunikacija, možete vi to! Na ljubavnom planu, okrenite se budućnosti, ne komplikujte stvari gledajući na prošla vremena. Istorija se ne može promjeniti. Na profesionalnom planu, neke prepreke će se konačno skloniti. Nemojte da vas to iznenadi, to ste i željeli neko vrijeme.

 

Konj

Ukoliko spremni za novu ljubav, tokom ovog perioda shvatićete kako je to kada vam je partner i ljubavnik i prijatelj. Iznenadit ćete se kad vam srce otkrije ko je u pitanju. Na poslovnom planu nećete blistati ovog mjeseca, ali i frustracije imaju svoju dobru stranu ako u njima pronađete dodatnu motivaciju.

 

Zmija

Decembar je mjesec za jačanje prijateljstva i susrete sa nežnom simpatijom. Tu se možda krije i vaša buduća ljubav? Ne žurite, povoljni trenutci će tek doći. I u drugim društvenim odnosima, opustite se. Radite na svojoj fleksibilnosti i koristite do maksimuma talenat da prepoznate šta je ljudima zaista potrebno. To je vaša jača strana, igrajte na tu kartu.

 

Pas

Uživajte u zajedništvu, u ljubavi i toploti, dragi Psi. Svi vaši odnosi će vam pružati dosta nježnosti ovog mjeseca. Na poslovnom planu, upamtite – timski rad je ključ! Znamo da znate da se snađete i sami. Timski rad ne znači da da nije sasvim u redu reći “ne”.

 

Pjetao

Pitate se gdje biste mogli da upoznate nekog novog? Bilo gdje! Budite malo otvoreniji, tražite tuđe vrline (za promjenu), to će vam biti od velike pomoći ukoliko tragate za romansom. Na profesionalnom planu za decembar 2015. godine ključna riječ biće “fleksibilnost”. Vidjet ćete i sami – sasvim je u redu promjeniti mišljenje. Ukoliko prvi plan ne uspje, napravite drugi, te krenite u osvajanje tim, drugim putem. Osmislite i treći plan ako treba. Sve je to sasvim u redu.

 

Majmun

Neki filmski momenti će vas iznenaditi tokom ovog mjeseca. Ukoliko tragate za ljubavlju ovo nije najbolji trenutak za realizaciju tog koraka…. ali osjećaji su vam svakako uzburkani. Šta god da vas tišti ili pak raduje – suočite se sa tim. Na poslovnom planu otkrit ćete da onaj koji često izdaje naređenja nije nužno šef… Obratite pažnju i budite dobro koncentrisani.

 

Svinja

Prijateljski ste nastrojeni i veoma pozitivni ovog mjeseca, što će vam biti od velike pomoći ukoliko tragate za ljubavlju. Ovo je divan period, kao stvoren za uživanje. Optimizam će vam proširiti krug prijatelja! Na poslovnom planu – što ste aktivniji i pažljiviji to ćete pre biti u prilici da učestvujete u stvaranju nečeg fenomenalnog za vas. Čak i ako ne planirate da mjenjate posao, do vas će stići informacije koje ćete moći da iskoristite na ovom planu i koje vam mogu otvoriti nove vidike.

 

Zmaj

Ukoliko ste sami, promjena društvenog kruga bi bila dobra promjena. Pozovite neke stare, dobre prijatelje i izađite sa njima. Možda se tu kriju sigurnost i razumjevanje koje priželjkujete. Decembar je mjesec komunikacije, zato pričajte ali i slušajte sagovornika. Na poslovnom planu konačno isplivava jedna zlatna prilika samo za vas! Neka to ipak bude vaš prioritet, ne dozvolite da vas sada bilo šta ometa ili demotiviše. To je ono što ste dugo čekali.

 

Zec

Graditi vezu ne znači da treba sve da radite zajedno, istina. Međutim, ovo je period kada će vam biti jako prijatno onda kada “ti i ja” postane “mi”. Dozvolite intuiciji da vas vodi… Na poslovnom planu vam možda ne bude baš najlakše, ali potrudite se, dajte sve od sebe kako biste prišli još korak svom cilju.

 

Tigar

Ako niste u vezi, “kandidati” vas mogu vrlo prijatno iznenaditi ovog mjeseca. Ukoliko vam se neko dopadne, slobodno to i recite, a ako ne, održavajte prijateljski odnos. U drugim odnosima – ukoliko dođe do nekih nesporazuma, ključ je u kompromisu. Na poslovnom planu ćete dobiti priliku da iskoristite neka nova znanja kako biste srušili stare ideje i na njihovo mjesto postavili nove. Samo mudro!

 

Bivo

Društveni život vam cvjeta u decembru. Ukoliko tražite ljubav, možda je pronađete baš tu – u svom bogatom okruženju. Po mladom Mjesecu, vaša karijera biće u odličnim rukama – vašim! Slobodno maštarite dalje i postavljajte nove ciljeve. Ipak, stara godina prolazi a nova dolazi…

 

Pacov

Umjesto što sve obilazite “kao kiša oko Kragujevca”, suprotstavite se. Ključna riječ ovog mjeseca za vas je “komunikacija”. Razgovor će sprečiti da sitni problemi prerastu u u teške muke.Samo se strpite. Bolje sutra dolazi! Iako možda stagnirate na ljubavnom planu, na poslovnom ćete blistati.

 

Postavite pitanje vašem astrologu, numerologu, tarot tumaču i dobit ćete odgovor na sve što vas zanima!Na sva vaša životna pitanja odgovaraju naši najbolji astrolozi, numerolozi i tarot tumači…
Ukucajte GAMA VID vaše podatke, pitanje i proslijedite na broj države u kojoj se nalazite..
Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 | Francuska 81027 | Holandija 4004 | Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551 | Italija 4882880 | Danska 1963 | Norveska 2098 | Luksemburg 64747 | Crna Gora 14941 | Makedonija 141991

Astrolog Adrijana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *