Horoskop za Juni 2015

Horoskop za Juni 2015
Nema komentara, 31/05/2015, Postavio , Kategorija Astrologija

Saznajte vašu budućnost !!! Tarot Karte, analize, Hoproskopi, Astrologija, Numerologija. odgovor dobijate na broj sa kojeg ste uputili pitanje . Ukucajte GAMA VID vaše podatkete pitanje i proslijedite SMS na broj države u kojoj se nalazite.. Austrija 0900 506 506 | Njemacka 44144 | Svajcarska 9292 | Francuska 81027 | Holandija 4004| Svedska 72027 | Hrvatska 667667 | Slovenija 3838 | BiH – sve mreze 091 810 700 | Srbija 1551 | Italija 4882880 | Danska 1273 | Norveska 2098 | Luksemburg 64747 | Crna Gora 14941 | Makedonija 141991 |

Horoskop za Juni 2015.god.

Astrolog Adrijana Alizadeh Chorsi

 

OVAN

Sva vaša energija je usmjerena na vještinu komuniciranja. Venera u Lavu, usmjeriće vas na preduzetništvo tj.ideju kako naći najbolji način za zaradu. Nastojte biti jasni kad govorite ili pišete kako biste smanjili mogućnost nesporazuma tokom prve polovine mjeseca.  Pokušajte da pronađete ono što je zajedničko u motivaciji vas i vašeg radnog okruženja. Sve dok Mars boravi u vašoj 3. kući, imate poriv za naglašavanjem svojih stavova putem razgovora i sredstava komunikacije. Ne dozvolite da se povećana aktivnost pretvori u pritisak na okolinu. Budite oprezni u saobraćaju  i u odnosima s bližom i daljnjom rodbinom, kao i sa susjedima. Tokom zadnje dekade mjeseca Mars ulazi u vaše 4 polje i vaš dom postaje mjesto  prepuno aktivnosti. Možda radite od kuće, brinete za članove obitelji ili pokušavate riješiti lične probleme. Požari, nezgode, čak i provale su moguće u ovom periodu, stoga budite pojačano oprezni.  Tokom ovog mjeseca vam se pruža prilika da popravite komunikaciju sa okruženjem i da im pokažete da su vaše izjave i namjere u prošlom periodu bile, možda, pogrešno protumačene sa njihove strane. Obzirom da je Merkur retrogradan tokom prve polovine mjeseca  izbjegavajte rasprave i budite tolerantni prema drugima. Na emotivnom polju pozitivna situacija,Venera u vašem petom polju vam donosi lijepa dešavanja na ovom polju. I ovdje je tokom prve polovine mjeseca aktuelno nerazumjevanje u komunikaciji no to neće bitno uticati na vaš odnos. Ako ste usamljeni ovaj mjesec donosi šanse za novu ljubav.

 

BIK

Ovo je  sjajan period da popunite rupe u budžetu, skup planeta u vašem drugom polju značajno popravlja vaše finansijsko stanje. Probajte da iskoristite maksimalno ovaj period, ali postoji potreba da budete oprezni sa novcem, izbjegavajte bilo kakve vrste pozajmica ili kupovinu putem internet posebno tokom prve polovine mjeseca. Ulazak Venere u znak Lava, podstaći će vas i na troškove to jest kupovinu koja vam i nije prijeko potrebna. Fokusirajte se na način na  koji zarađujete te koristite prihode i osobne resurse. Sada plaćate račune, planirate prihode i rashode i tražite nove izvore finansijske i emocionalne potpore. Ne upuštajte se u velike izdatke jer biste se mogli suočiti i s nenadanim troškovima.Tokom zadnje dekade mjeseca kada Mars pređe u vaše treće polje imat ćete potrebu  svima objasniti svoje stajalište. Sad možete učiti nove stvari, pisati pisma i izvještaje, prikupljati informacije i kontaktirati s većim brojem osoba. Obavljajte pozive, mentalni ili pisani rad, izvršavajte obaveze i idite na kraće puteve, ali budite oprezni u saobraćaju. Tokom prve polovine mjeseca obratite pažnju na ono što dogovarate ili potpisujete, a takođe budite tolerantniji u komunikaciji sa okruženjem. U ovom periodu će više profitirati oni koji se bave privatnim poslom. Trudite se da uložite  više energije i da razmislite o drugim pristupima u rješavanju profesionalnih problema. Na emotivnom polju budite tolerantni i jasni  u komunikaciji sa partnerom, ako ste u braku provodite svo svoje slobodno vrijeme sa ukućanima .

 

 

BLIZANCI

Retrogradni saturn se tokom ovog mjeseca vraća u vaše polje posla i zahtjeva od vas rješavanje starih problema, rješavanje poslova koji su još uvijek na čekanju, bit će potrebno da uložite dodatnu dozu energije i truda te privedete kraju sve zaostale projekte. Sunce u vašem znaku vam pruža priliku da zasijate i da zauzmete, vrlo lako, prvi plan. Ovo je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu unatrag, samo razmišljali i maštali. Puni ste energije i želite imati kontrolu nad okolinom, dok se Mars nalazi u vašem znaku. Oni koji se prvi put susreću s vama vas vide kao dinamičnu, aktivnu, seksi osobu, ali možda i malo napornu – ovisno o tome kako koristite ovu energiju. Skloniji ste ozlijedama, stoga budite oprezni.
Tokom zadnje dekade mjeseca kada Mars uđe u vašu drugu kuću i znak Raka, fokusirajte se na način na koji zarađujete i koristite prihode i osobne resurse. Financije i materijalne potrebe zahtijevaju puno rada tokom zadnje dekade ovog mjeseca. Odnosi i osobe s kojima ste u kontaktu su naglašeni već na samom početku mjeseca . Sunce, Merkur i Mars prolaze kroz vaš znak, a vi možete izraziti svoje misli i želje te nastaviti s planovima. Društveni život postaje aktivniji tokomm ovog mjeseca , zahvaljujući Veneri i Lavu. Komunikacije se popravljaju u drugoj polovini  Sačekajte drugu polovinu mjeseca za bolje partnerske odnose.  Problemi na porodičnom planu, mogući su krajem ovog mjeseca stoga vam se savjetuje oprez i strpljenje. Ako ste slobodni mogućnost ostvarenja nove emotivne veze na kraćem putovanju.

 

RAK

Prva polovina mjeseca obilježit će manjak energije pa bi bilo dobro ako bi ste ovaj period mogli iskoristiti za odmor . Savjetuju vam se tihe aktivnosti; čitajte, odmarajte se, meditirajte, istražujte. Planirajte svoje sljedeće korake. Ovaj mjesec donosi  minimiziranje strahova i strepnji kojima ste, postali skloni.  Jačanjem psihološkog potencijala, upalit ćete sve motore i ubrzo ćete osjetiti  snagu neophodnu za izlaženje na kraj sa svim gorućim problemima i zadacima. Zato, hrabro, organizovano i disciplinovano naprijed, jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Sunce u 12 oj kući, pomoći će vam i da lakše prepoznate tajne neprijatelje. Tokom zadnje dekade mjeseca kada  Mars ušeta u vaš znak vama će se vratiti energija i vi ćete se probuditi  iz uspavanog stanja. Imat ćete osjećaj da ste  u stanju postići sve što želite, ali budite oprezni da ne pretjerate. Nađite svoj ritam i krenite u akciju. Sunce, Merkur i Mars u vašem 12. polju tokom prve dvije decade mjeseca  vas upućuju na smirivanje tempa. Venera se pojavljuje u vašem polju financija već na samom početku mjeseca  i može donijeti sa sobom račune, povrat novca ili poklone. Mladi Mjesec sredinom mjeseca će vam pomoći u planiranju sljedećeg koraka. Kako vam se bliži rođendan, energija i entuzijazam su ustalnom porastu. Nakon 21-og, možete krenuti s novim planovima i projektima i razmisliti o svježim mogućnostima za osobni rast i uspjeh. Jupiter u Lavu, konstantno će dopunjavati vaš novčanik. Budite spremni na neočekivane okolnosti koje će vam remetiti planove za zaradu. Ovo se posebno odnosi na prvu polovinu mjeseca. Vaš prostor za komunikaciju je sužen i ograničen a takođe predisponiran tajnoj komunikaciji. Rješenje je u tolerantnijim stavovima i strpljenju. Povratak Saturna u vaše polje ljubavi, donosi hladnoću na emotivnom polju. Usamljeni bi mogli sresti zanimljivu osobu. Oni koji imaju partnera, moraju biti pažljiviji prema njemu.

 

LAV

Ovaj mjesec vam donosi prilike da steknete nova, kao i da učvrstite stara prijateljstva. Reflektori će baciti svetlo i na zaradu od profesije kojom se bavite, a bit će i prilike da uvećate vaše nepokretnosti. Ovaj dobar trend, koji započinje ovim mjesecom, podržan je od strane planeta Mars i Merkur, koja vam može donijeti novog prijatelja ili spoznaju da li vam je sadašnji prijatelj, zaista pravi. Saradnja je naglašena i orijentisani ste na kontakte u poslovnoj ili široj društvenoj zajednici. Uključite se u zbivanja, a miješanje poslovnih i društvenih aktivnosti će vam dati više izbora u životu. Zadnja dekada mjeseca je dobra za odlazak na godišnji odmor  Sada ste na najnižoj tački što se energije tiče. Ako ranije tokom dana osjetite umor ili biste radije ostali pred televizorom, ne naprežite se i više se posvetite odmoru. Ovo je period relaksacije i ponovnog prikupljanja energije .Venera u vašem znaku vam donosi izuzetnu privlačnost . Nakon 11-og, komunikacije postaju tečnije i s manje nesporazuma. Planirajte druženje s prijateljima polovinom mjeseca jer će Mladi Mjesec u Blizancima donijeti ugodne razgovore. Saturn se vraća u znak Škorpiona sredinom mjeseca, a to će značiti da ćete se morati baviti nečim za što ste mislili da je iza vas. Ipak, Merkur bi vam mogao pomoći. Vaše tajne, prošlost ili privatni život zahtijevaju pažnju nakon ulaska Marsa u znak Raka 24.6. Što se finansija tiče da bi zaradili više, morate se potruditi da uložite više truda na profesionalnom planu .Druga polovina mjeseca je favorit, kada su vaše komunikacije u pitanju. Razmislite dobro, prije nego se upustite u bilo kakvu raspravu jer će disbalansa u komunikaciji biti, posebno u porodici tokom zadnje dekade mjeseca.

 

DJEVICA

 Sada želite postići što više u poslu i pokazati što znate. Ovaj je period kad nastojite učiniti napredak u karijeri, na radnom mjestu ili javnom životu, a to možete napraviti uspješnim obavljanjem zadataka i dovršenjem zadanih obaveza. Odnosi s autoritetima znaju biti otežani, stoga pokažite poštovanje prema pretpostavljenima, roditeljima i svima koji se po položaju nalaze iznad vas. Ovo je mjesec dobrih ako ne i najboljih, u ovoj godini, prilika za vašu karijeru. Pored Merkura i Marsa, koji su u vašem polju karijere već duže vreme tu je sada i Sunce  koje će usmjeriti reflektore dobrih prilika i povoljnih okolnosti u vašu korist. Ne libite se, ako stvarno vjerujete u sebe i svoj uložen trud, da zatražite nagradu za naporan i požrtvovan rad od vašeg pretpostavljenog. Ovaj mjesec je dobra prilika da dobijete premeštaj na atraktivnije i bolje plaćeno radno mjesto. Nezaposleni bi trebalo da ulože dodatni trud u pronalasku posla jer je ovo mjesec dobrih prilika i mjesec promjena nabolje, kada je karijera u pitanju.  
Tokom zadnje dekade mjeseca kada  Mars uđe u vaše 11-o polje osigurava energiju potrebnu za ostvarenje osobnih i profesionalnih planova. Postavite jasne ciljeve i rokove ispunjavajte zadatke zadanim redoslijedom i ostanite fokusirani. Iskoristite vrijeme za organiziranje korisnih kontakata koji vam mogu pomoći u pojedinim fazama. Venerin  boravak u vašoj 12-oj kući  možete iskoristiti za odmor i uživanje u tihim aktivnostima. Polovinom mjeseca kada  Merkur krene u direktan hod komunikacija se popravlja  poradite na odnosima s osobama koje volite. Novi posao ili projekt možete započeti 16-og, s potporom Mladog Mjeseca u Blizancima. Saturn se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Škorpiona sredinom mjeseca, a to znači da ćete se morati pozabaviti s novčanim pitanjem za koje ste vjerovali da je iza vas. Nakon ulaska Marsa u znak Raka 24-og aktivno radite na ostvarivaju svojih ciljeva i istovremeno pojačajte društvene aktivnosti. Ako je potrebno neko vrijeme kako biste promijenili svoje prioritete, pričekajte i tek onda krenite u akciju.

.

VAGA

Ovo je mjesec kada ćete dosta razmišljati o tome kako da sprovedete vaše najizraženije aspiracije. Pokušaćete da izvučete pouke iz neuspjeha da bi lakšim putem došli do željenih ciljeva. Vaša upornost i visprenost, pomoći će vam da prevaziđete probleme na kojima bi ostali pali. Pitanja vezana za osobe ili poslove koji imaju veze sa inostranstvom, mogu doći u prvi plan. Nemojte se plašiti izazova jer je  uvijek vrijeme u kojem je hrabrost na cijeni a oni koji je budu imali ostvariće uspjeh. Ovo je mjesec u kome bi mogli imati više uspjeha na poslovnom planu. Dok se Mars kreće kroz vaše 9-o polje, u prilici ste steći nove vještine i proširiti svoje horizonte. Čitajte, učite, putujte, bavite se duhovnim i kulturnim aktivnostima i razgovarajte s pametnim ljudima. Odnosi s rodbinom, strancima, pravnicima i profesorima zahtijevaju pažljiv pristup. Neka pravna pitanja bi mogla privući vašu pažnju.24.10. Mars prelazi u vaše polje karijere te potiče vašu ambiciju. Želite postići više i pokazati što znate. U prilici ste napredovati u poslu i karijeri ili javnom životu, uspješno obavljajući zadatke koji pokazuju vaše sposobnosti. Odnosi s osobama od autoriteta znaju u ovom periodu biti teški, stoga pokažite poštovanje prema šefovima, roditeljima i svima koji su vam nadređeni. Jedno prijateljstvo bi moglo postati nešto više tokom ovog mjeseca, zahvaljujući Veneri i Jupiteru u Lavu, Šefove i ostale osobe od autoriteta možete zadiviti savjesnim obavljanjem zadataka od  21.6.do kraja mjeseca, u vrijeme boravka Sunca, Marsa i Merkura u polju karijere. Provedite vrijeme s osobama s kojima imate zajedničke ciljeve između 5. i 17-og., dok Venera prolazi Lavom.  Planirajte put ili odlazak na odmor oko 16-og, pod utjecajem Mladog Mjeseca u Blizancima. Saturn se privremeno vraća u znak Škorpiona, a vi biste se mogli suočiti s novčanim pitanjem za koje ste mislili da je iza vas.  Planeta ljubavi Venera veći dio mjeseca će provesti u kući prijatelja, što znači da ljubav možete potražiti i pronaći upravo tamo.

 

ŠKORPIJA

Svi pripadnici ovog znaka koji su u proteklom periodu  napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao u ovom mjesecu mogu očekivati  finansijski priliv od istog. Prosto nećete vjerovati ko će vas sve podržati u ovom mjesecu. Dobri trendovi iz prošlog mjeseca, nastavljaju se u i u ovom. Nedostatku podrške definitivno je kraj. Ko je u vezi ili braku neka bude spreman samo na manje epizode ljubomore a postelja i partner će biti sjajna prilika za oslobađanje od stresa, depresije i ostalih mentalnih problema. Tokom prve dvije dekade ovog mjeseca boravak  Marsa u vašoj solarnoj 8. kući intenzivira seksualnu strast ili bilo koji problem koji uključuje intimnost ili financije. Ne upuštajte se u novo zaduživanje. Informirajte se o novčanoj situaciji svog partnera, dugovima, zajedničkim sredstvima i osiguranju. Ljubavnici i oni kojima dugujete sada imaju tendenciju ka tvrdoglavom ponašanju, kao i ljubomori ili manipulaciji. Radite na jačanju odnosa i vodite računa o pravovremenoj otplati svojih obaveza.
Tokom zadnje dekade mjeseca bit ćete u  prilici  steći nova znanja i raditi na proširenju svojih horizonata. Odnosi s rodbinom partnera, odvjetnicima, strancima i ljudima iz obrazovnog sektora zahtujevaju osjetljiv pristup. Neka pravna pitanja bi mogla zahtijevati vašu pažnju. Pregledajte sve dugove, zajedničke račune, kredite i osiguranja do 20.6. Pretpostavljene možete impresionirati profesionalnim odrađivanjem postavljenih zadataka u periodu od 5.6. do kraja mjeesca  zahvaljujući Jupiteru i Veneri u Lavu. Možete primiti vijesti vezane za osiguranje, nasljedstvo ili neko novčano pitanje oko 16. Povratak Saturna u vaš znak aktivira problematiku ličnih pitanja za koje ste mislili da su riješena. Imat ćete želju za putovanjem nakon što 24-og. Mars uđe u Raka. U to vrijeme pokažite više takta u ophođenju s osobama iz obrazovanja, strancima, pravnih djelatnosti ili osobama s kojima putujete, naročito ako se pokažu napornima.

 

STRIJELAC

Zbog retrogradnog Merkura u prvoj polovini meseca, komunikacija sa okruženjem neće biti sajajna. Tokom prve dvije dekade mjeseca odnosi i veze zahtijevaju osjetljiv pristup. Prijatelji, osobe koje volite ili kolege na poslu postaju pomalo “teški” ili su njihove potrebe u neskladu s vašima. Može doći do ozbiljnih konflikata stoga izbjegavajte svadljive I agresivne osobe. Vaše aktivnosti će biti koncetrisane na ugovore pa će ovaj mjesec biti idealna prilika da uđete u bračne vode, ako su se stekli ostali uslovi za to, poradite na pronalaženju posla, ako ste nezaposleni ili da potražite bolje uslove za postojeći rad.. Ako ste imali na umu bilo kakvo pravljenje ugovora  uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Sunce i Mars u Blizancima, pomoći će vam, svako na svoj način, da lakše izađete na kraj sa svim problemima. Dakle, naprijed ali imajte na umu da sve akcije na polju ugovora, zahtjevaju pažljivo planiranje i tačne proračune. Pokušajte da sve oko ugovora počnete od sredine mjeseca, kada će Merkur krenuti direktno. Zadnja dekada mjeseca ulaskom Marsa u vaše 8. polje i znak Raka može pojačati seksualnu želju, ali i naglasiti probleme s intimnošću ili finansijama. Ne upuštajte se u nova zaduženja. U prilici ste uživati u aktivnostima vezanim za kulturna zbivanja, kao i u promjeni okoline, već od  5.6., dok Venera posjećuje znak Lava. Članovi partnerove obitelji, osobe iz obrazovanja, pravnici ili daleki rođaci mogu biti od pomoći. Komunikacija se olakšava nakon prestanka retrogradnog Merkura. Prilika za upoznavanje nekog novog ili za ulazak u vezu se javlja polovinom mjeseca, u vrijeme Mladog Mjeseca u Blizancima. Retrogradni Saturn se vraća u Škorpiona, a vi biste se mogli suočiti s problemom koji ste smatrali riješenim. Nakon ulaska Marsa u znak Raka tokom zadnje dekade mjeseca, radite na jačanju sigurnosti financijskih odnosa koji ovise o partnerima, zajednički resursi, krediti i osiguranja su od velike važnosti. Prema osobnim ili poslovnim partnerima treba primijeniti puno takta, ali ne dozvolite nikome da vas iskorištava.

 

JARAC

Ovaj mjesec idealna prilika da poradite na poljima zdravlja i posla. Na radnom mjestu biće više, no uobičajeno, primjećen vaš trud i konstruktivan pristup poslu. Možete, slobodno, očekivati i novčanu nagradu. Da li će ona biti kratkoročna ili ćete dobiti bolje rješenje, zavisiće isključivo od truda koji ste ulagali u proteklom periodu. Boravak Sunca u kući zdravlja i posla, pomoći će vam da rješite, probleme na ovom planu. Boravak Marsa u vašoj kući rada, pomoći će vam da se rješite nagomilanih obaveza i da rasterećeni uđete u naredni period. Sva je prilika da ćete tokom prve dvije dekade mjeseca biti  opterećeni teškim radnim obavezama i zadacima. Stres može oslabiti vaš imunitet, stoga ne pretjerujte. To uključuje i rad, prehranu ili vježbanje. Izbjegavajte osobe sa zaraznim bolestima. Pripazite pri odlasku i dolasku s posla i nastojte se što više odmarati. Krajem mjeseca kada Mars uđe u vaše 7. polje i znak Raka upozorava na osjetljiv pristup vezama i odnosima s drugima. Prijatelji, partneri ili saradnici mogu  biti pomalo teški u ovom periodu ili imaju potrebe koje su u suprotnosti s vašima. Izbjegavajte svađe i agresivne osobe.  Pun Mjesec u Strijelcu već na samom početku mjeseca ohrabruje i podiže vaše raspoloženje i optimizam. Uživate u intimnim aktivnostima ili možda poboljšavate financijsko stanje, u čemu vam pomaže Venerin boravak u Lavu. Moguć  je novi posao, novi poslovni projekat ili samo novi zadatak na poslu polovinom mjeseca  u vrijeme Mladog Mjeseca u Blizancima. Nakon što se retrogradni Saturn vrati u znak Škorpiona, bilo bi pametno proučiti svoje prioritete, kako biste mogli procijeniti je li potrebno učiniti neke promjene. Odnosi u vezama zahtijevaju osjetljiviji pristup nakon ulaska Marsa u Raka krajem mjeseca u slučaju konflikta oslonite se na taktičnost.

 

VODOLIJA

 Pun Mjesec u Strijelcu na samom početku mjeseca  daje poticaj vašem društvenom životu te vas može dovesti bliže postizanju nekog cilja. Sa Suncem, Merkurom i Marsom, koji prolaze Blizancima, ovo može biti jedan od najkreativnijih perioda čitavog prognostičkog razdoblja. U prilici ste družiti se, izraziti svoje talente i činiti sve u čemu doista uživate. Ovaj mjesec je povoljan za pokretanje novog posla, biznisa kod osoba koje su, pouzdano, zaključile da je za njih preduzetništvo prava opcija. Oni koji u to nisu sigurni i do sada nisu imali iskustva po tom pitanju, bolje da razmisle pre no što se upuste u ovu avanturu. Ovo je mjesec pogodan za nove ljubavi i flertove, ako je to vaš izbor. Čini se da će osobe u vezama i u braku najviše profitirati u ovom mesecu. Zauzeti će primjetiti kako im stalni partner posvećuje više pažunje i vremena  ljubavi. Tokom ovog mjeseca vaša je kreativnost na vrhuncu. Zarađujete li na taj način, ovo može biti veoma produktivno vrijeme. U prilici ste izraziti se kroz umjetnost, ljubav, hobije, ige ili zabavu. Ljubavni apetiti su snažni; sada ste spremniji na rizike, stoga budite veoma oprezni. Izbjegavajte riskantne igre na sreću i seks bez zaštite. Sada se volite zabavljati, možete pronaći novu ljubav ili doživjeti avanturu. Krajem mjeseca kada Mars bude u vašem 6. polju i znaku Raka  može vas opteretiti s napornim radnim zadacima i obavezama. Stres utiče na imunitet pa nemojte pretjerivati ni s poslom, vježbom ili hranom. Koliko god možete, izbjegavajte osobe sa zaraznim bolestima. Nastojte se odmarati što više. Naročito budite oprezni  jer Mars u polju zdravlja povećava vašu ranjivost. Ne družite se s osobama koje imaju neku zaraznu bolest i izbjegavajte prenaprezanje. Za vrijeme boravka Venere u Lavu emotivne veze i odnosi s drugima bi trebali biti harmonični. Pod utjecajem Mladog Mjeseca oko 16-og, mogli biste naći ljubav ili započeti neki kreativni projekt. Saturnov povratak  u znak Škorpiona ukazuje na to da  ćete možda morati ponovo odraditi neki posao koji nije dobro učinjen.

 

RIBE

Pun Mjesec u Strijelcu početkom mjeseca može dati podsticaj vašoj karijeri ili poslu. Sa Suncem, Merkurom i Marsom u Blizancima, vjerojatno ste zaposleni oko doma. Izrazite svoje ideje ukućanima, ali ne očekujte da će ih svi prihvatiti. Ipak tokom ovog mjeseca dolazi do stabilizacije u odnosima sa članovima porodice, što je olakšanje koje će vam donijeti stabilnost i veliki zamah u poboljšanju komunikacije sa okolinom. Dosadašnja napetost se smanjuje i u vaš dom, u velikoj mjeri, vraća se harmonija. Ipak, nemojte se potpuno opustiti i misliti da sve može biti po vašem jer kroz vaše polje porodice prolazi, zloćudni Mars koji stvara stres i tenzije koje bi mogle da vam pomute skladnu porodičnu atmosferu. Dok Mars prolazi znakom Blizanaca, vašim 4. poljem, dom je mjesto prepuno aktivnosti. Možda radite od kuće, brinete za članove obitelji ili pokušavate riješiti lične probleme. Krajem mjeseca kada Mars pređe u vaše solarno 5. polje,  vi ćete  željeti uživati u životu. Kreativno izražavanje je jako, a ako na taj način ostvarujete prihode, ovo može biti vrlo produktivno vrijeme. Mogli biste više odlaziti na zabave, pronaći novu ljubav, upustiti se u neku avanturu ili više vremena provoditi s djecom.  S Venerom u Lavu tokom ovog mjeseca svakodnevni rad bi trebao biti ugodan. Novi projekt vezan za dom možete započeti polovinom mjeseca. Imate li problema s partnerom ili nekom mladom osobom, nakon što Mars uđe u znak Raka, krajem mjeseca, ostanite mirni i prisebni. Vladar vaših finansija, Mars, nalazi se u dobrom znaku što će dovesti do neometanog priliva finansija. Oni kojima finansije zavise od porodice ili se bave privatnim poslom, imaće više uspeha od ostalih, pogotovu u drugoj polovini meseca. Na emotivnom polju konstantne oscilacije savjetuje vam se strpljenje u odnosu sa partnerom .

razgovor astrrolog
Astrolog Adrijana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *