4.04.2015. POMRAČENJE MJESECA U ZNAKU VAGE

4.04.2015. POMRAČENJE MJESECA U ZNAKU VAGE
Nema komentara, 03/04/2015, Postavio , Kategorija Astrologija

mjeseceva eklipsa4. aprila u 14h 05m dešava se totalno pomračenje Mjeseca u znaku Vage (znak koji upravlja odnosima bilo koje vrste – emotivnim, bračnim, poslovnim, odnosima sa javnošću i sudovima).

Što se tiče zodijačkih znakova ovu eklipsu najviše mogu osjetiti ljudi rođeni u znaku Ovna, Raka, Vage i Jarca i to oni rođeni tokom druge dekade ovih znakova.

U nastavku teksta ćemo objasniti kako će eklipsa uticati na sve znakove zodijaka :

OVAN – rođeni između 01 – 10 aprila će najjače osjetiti uticaj ove eklipse. Ona stavlja naglasak na partnerstva, saveze i odnose, bilo emocionalne ili poslovne. Očekujte preokrete koji mogu znatno promijeniti događaje vezane uz odnose.

BIK – govori vam da bi se vaš stav prema karijeri ili uspjehu mogao značajno promijeniti. Pronađite ravnotežu između fizičkog i psihičkog zdravlja za vrijeme ove pomračine i u narednih pola godine

BLIZANCI – ova eklipsa bi mogla donijeti dobre vijesti u vezi voljene osobe, radite li na potomstvu moguće je ostvarenje u narednih 6 mjeseci, ako već imate djecu mogući problem kroz njih.

RAK – sada je idealan trenutak da poradite na uređenju svog doma, vjerovatno ćete se u sljedećih 6 mjeseci odlučiti na promjenu cjelokupnog interijera.

LAV – Naglasak je na komunikaciji bilo koje vrste, rješavanje administrativnih stvari, neka nova osoba dolazi u područje u kojem živite, a moguća je i promjena voznog parka.

DJEVICA – ova eklipsa traži od vas pametno postupanje s novcem. Nestabilnost na polju finansija koji može kod vas izazvati pomješane osjećaje unutrašnjeg osjećaja vlastite vrijednosti i samopouzdanja.

VAGA – Vrijeme je za promjene, izbjegavajte sukobljavanje u bilo kojim odnosima. Ova eklipsa stavlja u fokus vašu osobnost i pristup rješavanju problema.

ŠKORPIJA – očekujte poslovne preokrete, postoji i potreba da više povedete računa o svom zdravlju, moguće je povlačenje u svoj svijet i neki vid preporoda.

STRIJELAC – ova eklipsa stavlja akcenat na društvene odnose, u fokusu će biti vaši ciljevi, prijateljstva i osjećaj lične slobode, možda vam je potrebna promjena prioriteta.

JARAC – ova eklipsa usmjerava vaš kompas prema profesionalnoj zoni, teškoće u usklađivanju poslovnih i porodičnih obaveza, potrudite se da uspostavite ravnotežu.

VODOLIJA – stavlja naglasak na obrazovanje i sistem vjerovanja. Ova eklipsa vas uvodi u period intelektualne aktivnosti, nove perspektive možete otkriti kroz putovanje.

RIBE – ako se nalazite u lošoj vezi, ovo je dobar period za preokrete. Finansijska situacija zahtjeva rješavanje posebno zaostalih dugovanja.

Općenito tokom ovog pomračenja izbjegavajte negativna osjećanja i nemojte dozvoliti da vaše loše osobine isplivaju na površinu, bilo koji vid opuštanja dobro će uticati na vaš unutrašnji mir a samim tim i na odnose sa drugima. Bilo bi pozitivno sprovesti neki dijetalni režim tokom ovog perioda, nemojte pretjerivati sa unosom slatkiša i tečnosti.

astrolog Adrijana Alizadeh Chorsi / trecadimenzija.com

Astrolog Adrijana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *